Skip to main content

In memoriam - Arnold van Heek 

dealer EazyCut knipmachines &
producent van EazyFrames

Intens verdrietig hebben wij eind juni 2023 afscheid genomen van Arnold van Heek. Tijdens zijn grootste passie is hij getroffen door een herseninfarct en geheel onverwacht van ons heengegaan. 

We gaan de enorme hartstocht die hij had voor jacht en natuur onthouden, zo ook zijn eeuwige optimisme en kenmerkende humor. Arnold was een mensenmens pur sang. Altijd oprecht en vol interesse voor iedereen om hem heen. Hij maakte echt contact met mensen en raakte hen. Hij luisterde met aandacht en had ook mensen om zich heen nodig, om te delen in hun vreugde en verdriet. Hij stond altijd klaar voor vrienden en familie, en zeer zeker ook voor onze klanten. 

Ruim 15 jaar heeft Arnold van Heek aan het roer gestaan als de exclusieve dealer van EazyCut knipmachines in de Benelux. Daarnaast was hij de man achter EazyFrames. Zijn uitdaging lag in het vinden van de beste snoeioplossing voor iedere kweker. Waar nodig met maatwerk. Als geen ander wist Arnold dat een kweker die eenmaal een besluit had genomen snel aan de slag wil. Vanuit dit gedachtegoed stond hij voor onze klanten klaar, en vanuit dit voorbeeld willen wij A. van Heek Agenturen voortzetten. 

A. van Heek Agenturen VOF blijft graag meedenken met de kweker, om snelle en solide snoeioplossingen te bieden. Laswerkzaamheden zijn inmiddels weer opgestart. en technische ondersteuning wordt ingevuld. Kortom, klanten en relaties kunnen gerust bellen of mailen met vragen en wensen, om te sparren over snoeioplossingen, voor service of vervangende onderdelen.

Tot slot, voor ons en onze klanten is het een aangename bijkomstigheid, dat de importeur van EazyCut knipmachines eveneens in Nederland is gevestigd. Zij staan ons met raad en daad bij en het doet ons goed dat Pack TTI ons opnieuw in een moeilijke periode ondersteunt. 

We hopen ook op jullie steun te kunnen blijven rekenen. 

Warme groeten, 
Bärbeli van Heek 

Arnold van Heek, dealer EazyCut en EazyFrame en eigenaar A. van Heek Agenturen vof