A. van Heek agenturen

Even voorstellen, Arnold van Heek, eigenaar van A. van Heek agenturen, geboren en getogen Tukker en 100% buitenmens. 

 

Van huis uit ben ik bosbouwer en cultuurtechnieker. Na mijn opleiding heb ik jarenlang in de golf gewerkt, als hoofd greenkeeper en later als projectleider bij de aanleg van diverse golfbanen. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren als zelfstandige actief.

 

A. van Heek agenturen is de exclusieve dealer van EazyCut knipmachines in de Benelux. Daarnaast ben ik de man achter EazyFrames, deze kan ik desgewenst over de hele wereld leveren. Ik vind het vooral een uitdaging om voor iedere tuinder een passend frame bij de machine te ontwerpen en bouwen. Mijn toegevoegde waarde zit in het leveren van maatwerk en productoptimalisatie voor uiteenlopende gewassen. 

Gelukkig beschik ik over twee rechterhanden, enig technisch inzicht en voel ik me thuis in het groen. In de achterliggende periode heb ik al de nodige oplossingen bedacht en uitgewerkt voor telers van zeekraal tot rucola, voor hortensiakwekers tot tuinders in de stekcultures. Kortom, voor uiteenlopende gewassen en een diversiteit aan planten(bedden) kan ik passende frames leveren. 

EazyCut knipmachines werden voorheen ook wel verkocht onder de merknaam SuperCut. Uiteraard kunt u mij ook bellen of mailen met vragen, voor service en/of vervanging van de SuperCut knipmachines. 

A. van Heek agenturen is bij de Kamer van Koophandel te Enschede geregistreerd onder nummer 64939618.