De EazyCut 1200 en 1600 zijn knipmachines bij uitstek om een maximale (kosten)besparing te realiseren. Deze machines zijn lichtgewicht en hebben een snoeibreedte van respectievelijk 1200 en 1600 mm. Smallere uitvoeringen zijn desgewenst mogelijk. 

De EazyCut 1200/1600 serie wordt – mede dankzij de superieure snoeikwaliteit – veel ingezet voor: 

  • het snoeien van (jonge) planten in zowel de kas als op het veld, onder meer allerlei kruiden, planten, siergrassen en diverse bloemen waaronder rozen en hortensia's. 
  • het oogsten van stekmateriaal, kruiden, (blad)sla, sedum en producten als zeekraal en zeegras. 

De EazyCut 1200 is nu ook beschikbaar in een gebogen uitvoering, de EazyCut Curved. Dit model is beschikbaar in twee uitvoeringen. Afhankelijk van het type plant en de ronding van de plantenbedden kan gekozen worden voor meer of minder buiging. De EazyCut Curved leent zich bij uitstek voor het snoeien van bijvoorbeeld lavendel en diverse kruiden. 

De EazyCut electric serie bestaat uit elektrische snoeisystemen die werken volgens de vertrouwde EazyCut techniek.

Een 'electric' machine als de EazyCut 500 leent zich bij uitstek voor het snoeien van potten en trays op een transportband. De kwalitatief hoogwaardige messen geven een prachtig snoeibeeld. Bovendien zorgt de geïntegreerde ventilator voor verwijdering en opvang van het snoeiafval.

EazyCut machines zijn vrijwel onderhoudsvrij en het geharde, zelfslijpende mes heeft een zeer lange levensduur (tot > 10 jaar!).
 

Handgedragen EazyCut knipmachine aan het werk bij een sedumkweker. Deze machine is eenvoudig te complementeren met een maatwerk EazyFrame waardoor u nog meer kunt besparen op arbeid.